کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ژله بستنی

 

ژله بستنی یک دسر ساده و خوشمزه است. در طرز تهیه ژله بستنی به جای استفاده از آب سرد از بستنی وانیلی استفاده می‌شود که ترکیبی دلچسب و خوشمزه می‌سازد.

مواد لازم

  • 1 بسته پودر ژله(طعم دلخواه)
  • 1 لیوان آب جوش
  • 2 لیوان بستنی وانیلی

دستور العمل‌

  • داخل یک کاسه با گنجایش مناسب پودر ژله را درون یک لیوان آب جوش حل کنید.

  • بهتر است بستنی را از چند دقیقه قبل از فریزر بیرون بیاورید تا نرم شود.

  • دولیوان بستنی وانیلی را به ژله اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و بستنی درون مایه ژله آب شود.

  • ژله بستی را درون ظرف یا قالب دلخواه خود بریزید و برای 3 الی 4 ساعت درون یخچال بگذارید تا خوب ببندد.

  • برای سرو می‌توانید ژله را با کمی خامه فرم گرفته و میوه‌های تازه تزیین کنید.

  • ۹۹/۰۱/۰۴
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی