شیش انداز یکی از خورشتهای محلی در استان گیلان است. این خورشت با مغز گردو چرخ کرده، بادمجان و رب انار تهیه میشود.
مواد لازم
- 250 گرم مغز گردوی چرخ کرده
- 5 عدد بادمجان قلمی
- 1 فنجان پیاز رنده شده
- ½ فنجان رب انار
- نمک به مقدار لازم
دستور العمل
مغز گردو را دوبار چرخ کنید تا کاملا نرم شود.
پیاز رنده شده را با یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
مغز گردو را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
سپس 3 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید مغز گردو و با شعله ملایم بپزد.
بادمجانها را پوست گرفته و آنها را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید.
سپس کمی نمک روی بادمجانها بپاشید و در آبکش قرار دهید تا آب سیاه آنها خارج شود.
بعد آنها را سرخ کنید و رب انار رقیق شده، و مغز گردو را به آن اضافه کنید.
این غذا باید کمی آبدار و جاافتاده باشد.
- ۹۹/۰۱/۰۴