نارنج میوهای که در ایران خصوصا در شیراز به فراوانی تولید میشود و محصولات جانبی متعددی نیز دارد. نارنج میوه درختی بزرگ و زیباست با برگهایی بزرگتر و خوشبوتر از برگهای درخت لیمو. شکوفههای آن که بسیار خوشبو است بهارنارنج نامیده میشود.
مواد لازم
- نارنج به مقدار لازم
دستور العمل
ابتدا نارنجها را به خوبی بشویید، پوست نارنج به علت برآمدگیهای مختلف معمولا خیلی سخت تمیز میشود. برای اینکار خوب وقت بگذارید.
سپس نارنجها را با یک چاقوی تیز از وسط نصف کرده و به کمک آبمیوه گیری، آب نارنج را بگیرید.
در این مرحله آب نارنج را از صافی و توری عبور دهید تا هسته و پوره میوه از آب نارنج جدا شود.
آب نارنجی که صاف کردید را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود.
هنگامی که رب نارنج خنک شد میتوانید آن را درون ظرف شیشهای که هم خشک است و هم تمیز قرار دهید.
- ۹۹/۰۱/۰۴