سوپ گوجه فرنگی یک سوپ است که در آن از گوجه فرنگی به عنوان ترکیب اصلی استفاده میشود. این سوپ، به صورت گرم یا سرد، در کاسه سرو میشود و ممکن است به طرق و دستورالعملهای مختلفی تهیه گردد.
مواد لازم
- 4 عدد ماهیچه
- 2 عدد برگ بو
- 4 عدد گوجه فرنگی
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 100 گرم ورمیشل رشته ای
- ¼ پیمانه رب گوجه فرنگی
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
- ¼ قاشق چایخوری شکر
دستور العمل
ابتدا آب را در قابلمهای بریزید. ماهیچه، پیاز، دانههای فلفل و برگ بو را به آن بیفزایید.
اجازه دهید مواد به مدت یک ساعت و سی دقیقه بپزید.
سپس آب آن را در ظرفی بریزید و به مدت 1 شب در یخچال بگذارید تا اینکه خوب به حالت ژلاتینی درآید.
سپس آب گوشت را در قابلمه بریزید و گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، شکر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
تفالهها را کنار بگذارید.
حال سوپ را دوباره در قابلمه بریزید و بجوشانید.
در این مرحله ورمیشل را بیفزایید.
اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا رشتهها به خوبی بپزد.
حالا میتوانید سوپ را برای پذیرایی، در کاسه مناسبی کشیده و سرو کنید.
- ۹۹/۰۱/۰۳