کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

سوپ گوجه فرنگی یک سوپ است که در آن از گوجه فرنگی به عنوان ترکیب اصلی استفاده می‌شود. این سوپ، به صورت گرم یا سرد، در کاسه سرو می‌شود و ممکن است به طرق و دستورالعمل‌های مختلفی تهیه گردد.

مواد لازم

  • 4 عدد ماهیچه
  • 2 عدد برگ بو
  • 4 عدد گوجه فرنگی
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 100 گرم ورمیشل رشته ای
  • ¼ پیمانه رب گوجه فرنگی
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
  • ¼ قاشق چایخوری شکر

دستور العمل‌

  • ابتدا آب را در قابلمه‌ای بریزید. ماهیچه، پیاز، دانه‌های فلفل و برگ بو را به آن بیفزایید.

  •  اجازه دهید مواد به مدت یک ساعت و سی دقیقه بپزید.

  • سپس آب آن را در ظرفی بریزید و به مدت 1 شب در یخچال بگذارید تا اینکه خوب به حالت ژلاتینی درآید.

  • سپس آب گوشت را در قابلمه بریزید و گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، شکر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

  • تفاله‌ها را کنار بگذارید.

  •  حال سوپ را دوباره در قابلمه بریزید و بجوشانید.

  • در این مرحله ورمیشل را بیفزایید.

  • اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا رشته‌ها به خوبی بپزد.

  •  حالا می‌توانید سوپ را برای پذیرایی، در کاسه مناسبی کشیده و سرو کنید.

  • ۹۹/۰۱/۰۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی