کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

از سس باربیکیو به عنوان طعم دهنده انواع و اقسام گوشت، مرغ، پیتزا و پاستا، ماهی، سیب زمینی و برگر استفاده می‌کنند.

مواد لازم

  • 1 عدد لیمو ترش بزرگ
  • 1 پیمانه رب گوجه فرنگی
  • ⅓ پیمانه سرکه سفید
  • ½ قاشق چایخوری پودر زیره
  • 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز ساییده شده
  • ⅛ قاشق چایخوری زعفران ساییده شده
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری نمک

دستور العمل‌

  • ابتدا آب لیمو را بگیرید سپس در یک کاسه آب لیمو و باقی مواد لازم را با هم مخلوط کنید.

  • بعد از اینکه مواد به خوبی باهم مخلوط شدند، آن‌ها را درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.

  • در هنگام حرارت دیدن سس روی حرارت ملایم، آن را به آرامی هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود.

  • هم اکنون سس باربیکیو شما آماده است.

  • ۹۹/۰۱/۰۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی