از سس باربیکیو به عنوان طعم دهنده انواع و اقسام گوشت، مرغ، پیتزا و پاستا، ماهی، سیب زمینی و برگر استفاده میکنند.
مواد لازم
- 1 عدد لیمو ترش بزرگ
- 1 پیمانه رب گوجه فرنگی
- ⅓ پیمانه سرکه سفید
- ½ قاشق چایخوری پودر زیره
- 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز ساییده شده
- ⅛ قاشق چایخوری زعفران ساییده شده
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری نمک
دستور العمل
ابتدا آب لیمو را بگیرید سپس در یک کاسه آب لیمو و باقی مواد لازم را با هم مخلوط کنید.
بعد از اینکه مواد به خوبی باهم مخلوط شدند، آنها را درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
در هنگام حرارت دیدن سس روی حرارت ملایم، آن را به آرامی هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود.
هم اکنون سس باربیکیو شما آماده است.
- ۹۹/۰۱/۰۳