کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

خوراک لوبیا چیتی می‌تواند به عنوان یک میان وعده یا حتی پیش غذا باشد و اگر بدون گوشت آن را طبخ کنید غذایی وگان است. معمولا کنسرو این خوراک هم از هر سوپرمارکتی قابل خریداری است.

مواد لازم

  • 400 گرم لوبیا چیتی
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1 عدد سیب زمینی
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • روغن
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

دستور العمل‌

  • لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید. وقتی لوبیا برای چند ساعت قبل از پخت خیس شود، سریع‌تر پخته می‌شود و بافت نرمی پیدا می‌کند. همچنین خیس کردن لوبیا و حبوبات قبل از پخت باعث کاهش نفخ آن‌ها می‌شود.

  • لوبیا چیتی را در یک قابلمه با حجم مناسب نسبت به مقدار لوبیاها بریزید. به قابلمه چند لیوان آب اضافه کنید. آب باید مقداری باشد که به طور کامل روی لوبیاها را بپوشاند. بگذارید لوبیا با حرارت متوسط به خوبی بپزد. اگر دوست دارید زمان پخت لوبیا را کاهش دهید می‌توانید از زودپز نیز استفاده کنید.

  • درون یک ماهیتانه مقداری روغن بریزید و پیاز را با آن تفت دهید تا بافت آن نرم شود. در مرحله بعد باید سیب زمینی را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ سیب  زمینی‌ها طلایی شود.

  • سپس ادویه‌ها یعنی نمک و فلفل را اضافه کنید. بعد از تفت دادن ادویه‌ها با پیاز، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خامی رب با سرخ کردن گرفته شود.

  • بعد از اینکه لوبیاها به خوبی پخت مخلوط سیب زمینی و پیاز و رب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خوراک کاملا جا بیفتد و لعاب بیندازد.

  • ۹۹/۰۱/۰۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی