کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

خوراک جوجه چینی یک غذای خوشمزه است که برای تهیه آن از سینه مرغ استفاده می‌شود.

مواد لازم

  • 1 عدد سینه مرغ
  • 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
  • ½ لیوان آرد ذرت
  • 1 شیشه مالعشیر ساده
  • 1 لیوان آرد گندم
  • 2 عدد سیب زمینی آب پز
  • 2 عدد پیاز
  • ½ لیوان آرد برنج

دستور العمل‌

  • آرد گندم، ذرت و برنج را به همراه بکینگ پودر و نمک مخلوط می‌کنیم و کم‌کم مالشعیر را به مخلوط می‌افزاییم تا جایی که غلظت خمیر مانند حلیم شود.

  • سپس بگذارید خمیر به مدت 2 ساعت بماند.

  •  حال سینه مرغ را به شکل فیله در می‌آوریم و آن‌ها را در خمیری که تهیه کرده‌ایم کاملا می‌غلتانیم تا هر دو طرف آن‌ها آغشته از خمیر شود.اکنون فیله‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم.

  • فقط باید مراقب باشید تا فیله‌ها نسوزند زیرا خیلی زود سرخ می‌شوند.

  • سیب زمینی‌ها آبپز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می‌دهیم.

  • پس از غلتاندن هر دو در خمیر، در روغن سرخ ‌می‌کنیم.

  • (پیازها و سیب زمینی‌ها را جداگانه سرخ کنید)

  • چاشنی این غذا سس گوجه فرنگی است و پس از آن می‌توانید سس هزار جزیره را امتحان کنید.

  • ۹۹/۰۱/۰۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی