کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

ترشی از جمله‌های چاشنی‌های مورد علاقه بسیاری از ماست. در این مقاله طرز تهیه ترشی آلبالو را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم آلبالو
  • سرکه سفید یا قرمز به مقدار لازم
  • 3 قاشق غذاخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری شکر

دستور العمل‌

  • ابتدا بند آلبالو‌ها را جدا کنید و سپس زیر آب سرد آن‌ها را بشویید.

  • در این مرحله آلبالوها را بر روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود.

  • توجه داشته باشید که خیس بودن آلبالو باعث کپک زدن ترشی خواهد شد.

  • در این مرحله آلبالو‌ها را درون ظرف مورد نظر خود بریزید.

  • مقداری نمک و شکر به ظرف اضافه کنید.

  • سپس سرکه را درون ظرف بریزید.

  • توجه داشته باشید که روی تمام آلبالوها را سرکه بپوشاند.

  • ظرف را به آرامی تکان دهید تا نمک و شکر تا حدودی در سرکه حل شود.

  •  مدت زمان لازم برای آماده شدن ترشی 3 تا 10 روز است.

  •  می‌توانید در فرایند طرز تهیه ترشی آلبالو شکر را حذف کنید.

  • ۹۹/۰۱/۰۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی