کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

سس گوجه فرنگی یکی از معروف‌ترین انواع سس است که ماده اصلی آن گوجه فرنگی است. در کنار گوجه فرنگی، گاهی از، پیاز، ریحان، نمک، روغن، سیر و دیگر انواع ادویه‌ها استفاده می‌کنند.

مواد لازم

  • 6 عدد گوجه فرنگی متوسط
  • ½ عدد فلفل دلمه ای
  • 3 حبه سیر
  • 1 عدد پیاز
  • 3 قاشق روغن زیتون
  • 1 قاشق رب گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • برای شروع ابتدا پیاز و فلفل دلمه‌ای را شسته و بعد از خرد کردن آن را درون روغن تفت می‌دهیم.

  • هنگامی که فلفل و پیاز پخته و نرم شدن، مقداری زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و مجددا مواد را تفت می‌دهیم.

  • در این مرحله رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رب سرخ شود و از خامی خارج شود.

  • ابتدا پوست گوجه فرنگی‌ها را بگیرید و یا گوجه فرنگی را رنده کنید و با نمک به مخلوط اضافه کنید.

  • مقداری گوجه فرنگی‌ها را با مواد تفت می‌دهیم و سپس درب ماهی‌تابه را می‌بندیم تا گوجه فرنگی و سایر مواد خوب بپزد.

  • بعد از اینکه مواد به خوبی پخت آن را درون مخلوط کن ریخته و 1/3 لیوان آب اضافه می‌کنیم و تا زمانی پوره شود، مخلوط کردن را ادامه می‌کنیم.

  • سپس دوباره مواد را درون ماهی‌تابه ریخته و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا سس غلیظ شود و آب اضافه آن خارج گردد.

  •  البته غلظت سس گوجه فرنگی به نیاز شما بستگی دارد.

  •   این سس را به مدت 7 روز می‌توانید در یخچال نگهداری کنید.

  • ۹۹/۰۱/۰۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی