این روش به نسبت روش قبلی جدیدتر است. همچنین هنگامی که به آب جوش دسترسی ندارید، میتوانید از این روش برای دم کردن زعفران استفاده کنید.
- چند رشته زعفران به مقدار لازم را درون هاون ریخته و شروع به ساییدن کنید.
- این روند را تا زمانی که زعفران به طور کامل ساییده شد ادامه دهید.
- در این مرحله یک تکه یخ بر روی زعفران ساییده شده قرار دهید.
- اجازه دهید یخ در دمای اتاق آب شود و زعفران رنگ بیندازد.
مقدار یخی که در این فرآیند استفاده میشود کاملا به میزان زعفران بستگی دارد، به عنوان مثال: اگر از نصف یک قاشق چایخوری زعفران استفاده کردید، پس باید ۲ تکه یخ استفاده کنید که اندازه این یخها هم همانی است که در یخ سازهای فریزرهای خانگی وجود دارد و به همین نسبت افزایش یا کاهش مییابد.
- ۹۹/۰۱/۰۳