اگر ترجیح میدهید در سوپ از مرغ استفاده کنید، این دستور دقیقا مخصوص شماست. در ادامه قصد داریم مواد لازم و طرز تهیه این سوپ قارچ را به صورت تفضیلی برای شما بیان کنیم با ما همراه باشید.
مواد لازم
- 300 گرم قارچ
- 4 قاشق غذاخوری خامه
- 2 عدد هویج
- 2 قاشق غذاخوری جعفری خرده شده
- 50 گرم نخود فرنگی
- ½ قاشق غذاخوری پیاز داغ
- 300 گرم بال و گردن مرغ
- 3 قاشق غذاخوری آرد گندم
- 1 لیوان شیر
- ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
- 50 گرم کره
- 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
ابتدا قارچها را بشویید و به صورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید.
بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که که قبلا شسته و خرد کردهاید تفت دهید.
سپس نخود فرنگی، فلفل دلمهای، کمی نمک و در صورت تمایل کمی زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و باز هم کمی تفت دهید.
سپس با اضافه کردن یک استکان آب به مخلوط، شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد و آب آن گرفته شود.
در این مرحله آرد را با کمی کره تفت دهید و نمک و فلفل را بزنید و شیر را کمکم اضافه کنید تا آرد گلولهگلوله نشود.
استخوانهای مرغ را جدا کرده و با آب و مخلفات آن به مخلوط آرد اضافه کنید.
قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه کنید و مرتب سوپ را به هم بزنید.
درآخر پودر سیر را اضافه کرده و در صورتی که غلظت سوپ مناسب بود جعفری را اضافه کنید.
حالا که سوپ به خوبی پخت است، خامه را اضافه کرده و درون ظرف مناسب سرو کنید.
- ۹۹/۰۱/۰۳