کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

اگر ترجیح می‌دهید در سوپ از مرغ استفاده کنید، این دستور دقیقا مخصوص شماست. در ادامه قصد داریم مواد لازم و طرز تهیه این سوپ قارچ را به صورت تفضیلی برای شما بیان کنیم با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • 300 گرم قارچ
  • 4 قاشق غذاخوری خامه
  • 2 عدد هویج
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری خرده شده
  • 50 گرم نخود فرنگی
  • ½ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • 300 گرم بال و گردن مرغ
  • 3 قاشق غذاخوری آرد گندم
  • 1 لیوان شیر
  • ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
  • 50 گرم کره
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • ابتدا قارچ‌ها را بشویید و به صورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید.

  • بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که که قبلا شسته و خرد کرده‌اید تفت دهید.

  • سپس نخود فرنگی، فلفل دلمه‌ای، کمی نمک و در صورت تمایل کمی زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و باز هم کمی تفت دهید.

  • سپس با اضافه کردن یک استکان آب به مخلوط، شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد و آب آن گرفته شود.

  •  در این مرحله آرد را با کمی کره تفت دهید و نمک و فلفل را بزنید و شیر را کم‌کم اضافه کنید تا آرد گلوله‌گلوله نشود.

  • استخوان‌های مرغ را جدا کرده و با آب و مخلفات آن به مخلوط آرد اضافه کنید.

  •  قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه کنید و مرتب سوپ را به هم بزنید.

  • درآخر پودر سیر را اضافه کرده و در صورتی که غلظت سوپ مناسب بود جعفری را اضافه کنید.

  • حالا که سوپ به خوبی پخت است، خامه را اضافه کرده و درون ظرف مناسب سرو کنید.

  • ۹۹/۰۱/۰۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی