خورشت کرفس یک غذای سالم و خوشمزه ایرانی است که برای تهیه آن از کرفس، گوشت، جعفری و مقداری نعنا برای پخت آن استفاده میشود؛ در این مقاله طرز تهیه خورشت کرفس را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
- گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
- کرفس: ۵۰۰ گرم
- آب: ۵ لیوان ولرم
- سبزی خورش کرفس(Khoresht Karafs) شامل جعفری و نعنا ساطور خرد شده و سرخ شده: ۲ لیوان ( میزان جعفری باید سه برابر نعنا باشد مثلا ۱۵۰ گرم جعفری و ۵۰ گرم نعنا )
- پیاز: یک عدد متوسط و ریز خرد شده
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان دلخواه
- آب نارنج یا آبغوره: نصف یک استکان کوچک
- کره: ۳۰ گرم
طرز تهیه خورشت کرفس
- بعد از شستن کرفسها آنها را به اندازه یک بند انگشت خرد و بلانچ کنید.
- کرفسها را کمی و با مدت ۵ دقیقه با استاک آب قلم که چربی آن را گرفتهاید بپزید.
- بعد از این مرحله کرفسها را کمی در کره تفت دهید تا طلایی شوند. برگهای کرفس را هم ریز خرد و ساطوری کنید و با ساقههای کرفس تفت دهید.
- گوشت را به اندازههای دلخواه خرد کنید. نعنا و جعفری را ساطوری کنید و هر کدام را جداگانه تفت دهید. پیازها را ریز خرد کنید و آنقدر تفت دهید تا طلایی شوند. سپس مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی زردچوبه گرفته شود.
- حالا گوشت را به پیاز اضافه کنید و روی حرارت کم با کمی فلفل تفت دهید تا رنگ گوشت کمی برگردد. بعد از این مرحله چند لیوان آب به گوشت تفت داده شده با پیاز اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجازه بدهید تا گوشت خوب بپزد. بعد از حدود یک ساعت کرفس، نعنا و برگهای کرفس تفت داده شده را به گوشت در حال پخت اضافه کنید و یک ساعت دیگر به خورش زمان بدهید تا بپزد. در اواخر پخت جعفری تفت داده شده را به خورش اضافه کنید. در پایان زمان پخت آبغوره یا آب نارنج و نمک را به خورش اضافه کنید و بعد از ده دقیقه شعله را خاموش کنید.
- ۹۹/۰۱/۰۲