درست کردن کته به مراتب از تهیه برنج آبکش راحتتر و سریعتر است، ما هم این حقیقت را کتمان نمیکنیم اما درست کردن یک کته خوب (Persian Rice) و باکیفیت و خوشمزه هم فوت و فنهای خودش را دارد.
مواد لازم
- برنج 4 پیمانه
- روغن به مقدار لازم
- نمک 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه برنج کته ایرانی
- برنج خیس خورده را در قابلمه بریزید و سطح آب برنج را به شکلی تنظیم کنید که تقریبا یک بند انگشت بالاتر از میزان خود برنج باشد.
- نمک و نیمی از روغن را در برنج بریزید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگیرید، حرارت را کم کنید و در آن را بگذارید.
- وقتی آب برنج تمام شد، در قابلمه را همراه با دمکنی روی آن قرار دهید تا برنج کاملا دم بکشد.
- بعد از حدود ۳۰ دقیقه برنج کته آماده است. قبل از سرو مقدار باقی مانده روغن را روی برنج کته بریزید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
- ۹۹/۰۱/۰۱