کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

سالاد شیرازی به عنوان پرمصرف‌ترین انواع سالاد در ایران شناخته می‌شود و معمولا با بسیاری از غذاها قابل سرو شدن است.

مواد لازم

  • 5 عدد خیار قلمی
  • 2 عدد گوجه فرنگی متوسط
  • 1 عدد پیاز کوچک
  • آبلیمو به مقدار لازم
  •  نمک به مقدار لازم
  • نعنا خشک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • جعفری به مقدار لازم ساطوری شده

دستور العمل‌

  • ابتدا خیار را بشویید و بعد آن را پوست بکنید. (اگر خیار را خوب شسته باشید، می‌توانید با پوست هم استفاده کنید؛ ظاهر زیباتری به سالاد می‌دهد.)

  • انتهای خیار را جدا کنید و برش‌های طولی موازی بزنید. سپس خیار را برگردانید و عمود به برش‌های قبلی، برش بزنید.

  • حالا به فاصله نیم سانتی متر خیار را برش بزنید تا به مکعب‌هایی با سایز نیم سانتی متر تبدیل شوند.

  • هرچقدر برش‌ها ریزتر باشد سالاد شما زیباتر خواهد شد. خیارهای خرد شده را با نمک مخلوط کنید.

  • در این مرحله سر گوجه‌هایی را که قبلا شسته‌اید را جدا گرده و اگر شل هستند داخل آن را خالی کنید.

  • آن‌ها را به صورت نگینی و تقریبا هم اندازه خیار خرد کنید.

  • سپس پیاز را پوست کنده و سر و ته آن را جدا کنید. در این مرحله از همان روش خرد کردن خیار استفاده کنید و پیازها را نگینی کنید.

  •  خیار، گوجه و پیاز را درون یک ظرف گود ریخته و با هم مخلوط کنید و به آن نمک، فلفل سیاه، لیموترش (آبلیمو)، نعنای خشک و جعفری ساطوری شده اضافه کنید.

  • سالاد شیرازی آماده است!

  • ۹۸/۱۲/۲۹
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی