کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

یکی از چیزهایی که معمولا جزء جدایی ناپذیر سفره ایرانی است سالاد است. سالاد شیرازی و سالاد فصل دو نوع سالادی هستند که بیشتر طرفدار دارند و سریع آماده می‌شود. سبزیجات تازه و کلم قرمز با رنگ زیبای‌شان اشتها را زیاد می‌کنند. 

مواد لازم

  • 1 عدد کاهو
  • ½ کلم قرمز
  • 2 عدد هویج
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • 2 عدد خیار
  • نمک و فلفل سیاه
  • روغن زیتون
  • آبلیمو
  • نصف فنجان سس مایونز

دستور العمل‌

  • سبزیجات درون سالاد را به خوبی بشویید و بگذارید آب آن‌ها کاملا خشک شود.

  • کاهو کلم قرمز را خرد کنید.

  • هویج را رنده کنید.

  • خیار و گوجه را به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید و روی باقی مواد بریزید.

  • مایونز، روغن زیتون، نمک و فلفل و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و در ظرفی جداگانه کنار سالاد سرو کنید.

  • ۹۸/۱۲/۲۹
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی