فصل رسیدن کنگر بهار است، به همین دلیل بسیاری در فصل بهار به سراغ تهیه یک خورشت ایرانی و خوشمزه به نام خورشت کنگر میروند.
مواد لازم
- 1 کیلوگرم کنگر
- 500 گرم گوشت ماهیچه
- 2 عدد پیاز
- 500 گرم نعناع و جعفری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 4 قاشق سوپخوری آبلیمو
- روغن مایع به مقدار لازم
دستور العمل
پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت میدهیم. کمی زردچوبه میریزیم سپس گوشت خرد شده و البته شسته شده را اضافه کرده تفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود.
تیغهای کنگر را با قیچی جدا میکنیم و بعد از شستن به اندازه 2 بند انگشت خرد میکنیم.
بعد از آن با روغن کمی تفت داده و نعنا و جعفری شسته و خرد شده را به آن اضافه میکنیم، تا با کنگر تفت داده شود.
سپس مواد را به گوشت اضافه میکنیم میگذاریم با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
در آخر آبلیمو و نمک را به خورشت اضافه میکنیم.
- ۹۸/۱۱/۲۷