کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

 

فصل رسیدن کنگر بهار است، به همین دلیل بسیاری در فصل بهار به سراغ تهیه یک خورشت ایرانی و خوشمزه به نام خورشت کنگر می‌روند.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم کنگر
  • 500 گرم گوشت ماهیچه
  • 2 عدد پیاز
  • 500 گرم نعناع و جعفری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 4 قاشق سوپخوری آبلیمو
  •  روغن مایع به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می‌دهیم. کمی زردچوبه می‌ریزیم سپس گوشت خرد شده و البته شسته شده را اضافه کرده تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت عوض شود.

  • تیغ‌های کنگر را با قیچی جدا می‌کنیم و بعد از شستن به اندازه 2 بند انگشت خرد می‌کنیم.

  • بعد از آن با روغن کمی تفت داده  و نعنا و جعفری شسته و خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم، تا با کنگر تفت داده شود.

  • سپس مواد را به گوشت اضافه می‌کنیم می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

  • در آخر آبلیمو و نمک را به خورشت اضافه می‌کنیم.

  • ۹۸/۱۱/۲۷
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی