فرنی غذایی است که با آرد برنج و شیر و سایر افزودنیها پخته میشود و معمولا همراه غذای اصلی یا به عنوان دسر مصرف میشود.
مواد لازم
- ½ لیتر شیر
- 2 قاشق سوپخوری آرد برنج (50 گرم)
- 4 قاشق سوپخوری شکر (100 گرم)
- یک تا دو قاشق سوپخوری گلاب
دستور العمل
آرد برنج را در شیر حل میکنیم و شکر و گلاب را اضافه مینماییم و مایه را در ظرف لعابی میریزیم.
سپس مایه را در ظرف لعابی میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا جوش آمده کمی غلیظ شود.
سپس در ظرف میکشیم و وقتی سرد شد صرف مینماییم.
- ۹۸/۱۱/۲۶