ترشی لیته یکی از محبوبترین انواع ترشی میان ما ایرانیهاست. در ادامه روش دوم درست کردن این ترشی خوشمزه را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
- 10 عدد بادمجان متوسط
- 20 حبه سیر
- نصف گل کلم
- فلفل سبز به مقدار لازم
- 3 عدد هویج
- نمک و زردچوبه به مقدار لازم
دستور العمل
بادمجانها را در فر یا کباب پز کبابی میکنیم تا کاملا پخته شود. (دقیقا مانند بادمجان کبابی میرزاقاسمی)
سپس آنها را پوست میکنیم و کمی نمک میزنیم و روی پارچه میچینیم تا آب آنها کاملا گرفته شود.
هویجها را رنده کرده و نمک میزنیم و روی پارچه میریزیم تا آب آن گرفته شود.
گل کلم و سیر و فلفل را خرد میکنیم و نمک زده و روی پارچه میریزیم تا آب آنها هم گرفته شود. (نصف روز به همین حالت بمانند)
سپس بادمجانها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه میکنیم و سرکه را روی آن میریزیم.
این ترشی چون با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد ادویه ترشی در آن نمیریزیم.
فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه میکنیم.
این لیته بسیار ملایم و خوش طعم است.
- ۹۸/۱۱/۱۶