مربای هویج یکی از محبوبترین انواع مربا در ایران است. باتوجه به طرز تهیه ساده این مربا، به شما توصیه میکنیم حتما آن را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم
- 1 کیلوگرم هویج
- 1 کیلوگرم شکر
- 4 لیوان آب
- 1 قاشق سوپخوری گلاب
- 1 قاشق سوپخوری آبلیمو
دستور العمل
هویجها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
سپس هم بزنید تا هویجها کمی نرم شده و رنگ آنها تغییر کند.
شکر، آبلیمو، آب، گلاب را به هویج اضافه و مخلوط کنید.
در این مرحله اجازه دهید مربا حدود 2 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
مربای هویج را پس از آماده شدن از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه مربا سرد شد داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.
برای تزئین مربای هویج میتوانید از خلال پسته و یا بادام استفاده کنید.
- ۹۸/۱۱/۱۵