کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

مربای هویج یکی از محبوب‌ترین انواع مربا در ایران است. باتوجه به طرز تهیه ساده این مربا، به شما توصیه می‌کنیم حتما آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم هویج
  • 1 کیلوگرم شکر
  • 4 لیوان آب
  • 1 قاشق سوپخوری گلاب
  • 1 قاشق سوپخوری آبلیمو

دستور العمل‌

  • هویج‌ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

  • سپس هم بزنید تا هویج‌ها کمی نرم شده و رنگ آن‌ها تغییر کند.

  • شکر، آبلیمو، آب، گلاب  را به هویج اضافه و مخلوط کنید.

  • در این مرحله اجازه دهید مربا حدود 2 ساعت با حرارت ملایم بپزد.

  • مربای هویج را پس از آماده شدن از روی حرارت بردارید.

  • پس از اینکه مربا سرد شد داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.

  • برای تزئین مربای هویج می‌توانید از خلال پسته و یا بادام استفاده کنید.

  • ۹۸/۱۱/۱۵
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی