خیار شور یکی از انواع چاشنیهاست. برای تهیه خیار شور از خیار ریز و قلمی، انواع سبزیجات معطر و سیر استفاده میشود.
مواد لازم
- 2 کیلوگرم خیار ریز مخصوص خیار شور
- 500 گرم نعنا، شوید و ترخون
- 2 لیوان سرکه
- ½ لیوان نمک
- 1 بوته سیر
- 6 عدد فلفل سبز تند
- 16 لیوان آب
دستور العمل
خیارها را پس از شستشو روی پارچه قرار دهید تا کاملا خشک و بدون آب شود.
سبزیجات را پس از تمیز کردن شسته و روی پارچه قرار میدهیم تا آب آنها هم گرفته شود.
در ظرف دلخواه مقداری سبزی و حبه سیر ریخته و خیارها را روی آن قرار میدهیم.
باز مقداری سبزی، حبه سیر و فلفل به همین طریق عمل کرده تا مواد کاملا داخل ظرف قرار گیرند.
سپس 16 لیوان آب را همراه با نصف لیوان نمک روی حرارت میجوشانیم.
سپس 2 لیوان سرکه را اضافه کرده و پس از جوش مجدد داغ روی خیارها ریخته و درب آن را فوری میبندیم.
پس از خنک شدن ظرف را در جای خنک و تاریک قرار دهید.
پس از یکماه خیار شور آماده مصرف خواهد بود.
- ۹۸/۱۱/۱۵