کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

خیار شور یکی از انواع چاشنی‌هاست. برای تهیه خیار شور از خیار ریز و قلمی، انواع سبزیجات معطر و سیر استفاده می‌شود.

مواد لازم

  • 2 کیلوگرم خیار ریز مخصوص خیار شور
  • 500 گرم نعنا، شوید و ترخون
  • 2 لیوان سرکه
  • ½ لیوان نمک
  • 1 بوته سیر
  • 6 عدد فلفل سبز تند
  • 16 لیوان آب

دستور العمل‌

  • خیارها را پس از شستشو روی پارچه قرار دهید تا کاملا خشک و بدون آب شود.

  • سبزیجات را پس از تمیز کردن شسته و روی پارچه قرار می‌دهیم تا آب آن‌ها هم گرفته شود.

  • در ظرف دلخواه مقداری سبزی و حبه سیر ریخته و خیارها را روی آن قرار می‌دهیم.

  • باز مقداری سبزی، حبه سیر و فلفل به همین طریق عمل کرده تا مواد کاملا داخل ظرف قرار گیرند.

  • سپس 16 لیوان آب را همراه با نصف لیوان نمک روی حرارت می‌جوشانیم.

  • سپس 2 لیوان سرکه را اضافه کرده و پس از جوش مجدد داغ روی خیارها ریخته و درب آن را فوری می‌بندیم.

  • پس از خنک شدن ظرف را در جای خنک و تاریک قرار دهید.

  •  پس از یکماه خیار شور آماده مصرف خواهد بود.

  • ۹۸/۱۱/۱۵
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی