ترشی فلفل یکی از انواع ترشی است که در میان ایرانیان از محبوبیت زیادی برخوردار است. البته در استانهای جنوبی ایران به علت خوردن غذاهای تند از این ترشی استقبال بیشتری میشود.
مواد لازم
- 500 گرم فلفل سبز تند
- 1 لیتر سرکه
- نمک به میزان لازم
- چند شاخه ترخون و نعنا
- 1 بوته سیر
دستور العمل
3 لیتر آب را با 3 قاشق نمک مخلوط میکنیم و میجوشانیم.
آب جوشیده را میگذاریم سرد شود.
فلفلها را میشوییم و 3 روز در آب نمک میگذاریم بماند.
بعد از 3 روز فلفلها را آبکش میکنیم تا آب آنها گرفته شود.
سیر را حبه حبه پاک میکنیم.
نعنا و ترخون را نیز پاک میکنیم و شستشو میدهیم و میگذاریم حتما آب آنها برو و خیس نباشد.
ظرف مناسب شیشهای را در نظر میگیریم و یک ردیف فلفل در آن میگذاریم و بقیه اقلام را یک ردیف میگذاریم.
به همین ترتیب تا تمام فلفلها و مواد در ظرف پر شوند. بعد شیشه را با سرکه پُر میکنیم و یک روز در آن را باز میگذاریم.
بعد از یک روز درب ظرف را محکم میبندیم و پس از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.
- ۹۸/۱۱/۱۵