کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

ترشی فلفل یکی از انواع ترشی است که در میان ایرانیان از محبوبیت زیادی برخوردار است. البته در استان‌های جنوبی ایران به علت خوردن غذاهای تند از این ترشی استقبال بیشتری می‌شود.

مواد لازم

  • 500 گرم فلفل سبز تند
  • 1 لیتر سرکه
  • نمک به میزان لازم
  • چند شاخه ترخون و نعنا
  • 1 بوته سیر

دستور العمل‌

  • 3 لیتر آب را با 3 قاشق نمک مخلوط می‌کنیم و می‌جوشانیم.

  • آب جوشیده را می‌گذاریم سرد شود.

  • فلفل‌ها را می‌شوییم و 3 روز در آب نمک می‌گذاریم بماند.

  •  بعد از 3 روز فلفل‌ها را آبکش می‌کنیم تا آب آن‌ها گرفته شود.

  •  سیر را حبه حبه پاک می‌کنیم.

  • نعنا و ترخون را نیز پاک می‌کنیم و شستشو می‌دهیم و می‌گذاریم حتما آب آن‌ها برو و خیس نباشد.

  • ظرف مناسب شیشه‌ای را در نظر می‌گیریم و یک ردیف فلفل در آن می‌گذاریم و بقیه اقلام را یک ردیف می‌گذاریم.

  • به همین ترتیب تا تمام فلفل‌ها و مواد در ظرف پر شوند. بعد شیشه را با سرکه پُر می‌کنیم و یک روز در آن را باز می‌گذاریم.

  •  بعد از یک روز درب ظرف را محکم می‌بندیم و پس از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.

  • ۹۸/۱۱/۱۵
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی