کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

میلک شیک یک مدل بستی خوش طعم، خامه‌ای و غلیظ است که به عنوان دسر خنک سرو میشود.

مواد لازم

  • 3 اسکوپ بستنی وانیلی (یا هر طعم دیگری از بستنی که خودتان دوست دارید)
  • 60 میلی‌لیتر شیر
  • سس شکلات، توت فرنگی یا کارامل به مقدار دلخواه (اختیاری)
  • عصاره وانیل
  • میوه یخ زده (اختیاری)
  • 3 عدد کوکی خرد شده (اختیاری)

دستور العمل‌

  • در ابتدا اجازه بدهید که بستنی کمی در دمای اتاق نرم بشود. دمای ایده‌آل بستنی برای درست کردن میلک شیک، چیزی در حدود 20 درجه فارنهایت (یعنی معادل -7 درجه سانتیگراد) است.

  • سپس سه قاشق بستنی را داخل دستگاه مخلوط کن خود بریزید.

  • در مرحله بعدی، به شیر، 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل یا هر ماده طعم‌دهنده دیگری که خودتان دوست دارید را اضافه کنید.

  • حالا مواد میلک شیک را برای مدت 1 دقیقه خوب با هم مخلوط کنید.

  • در مرحله نهایی، میلک شیک را داخل لیوان خنک شده بریزید.

  • شما می‌توانید در آخر، روی میلک شیک خود را با استفاده از مقداری خامه قنادی کم چرب و کمی سس آلبالو (یا هر سس میوه‌ای دیگری که خودتان دوست دارید) تزئین کنید.

  • ۹۸/۱۱/۱۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی