خورشت کرفس با پیاز، جعفری، نعناع، ساقه کرفس و گوشت گوسفند یا گوشت گوساله تهیه میشود. ادویه های مورد استفاده در این خورش زردچوبه، نمک، فلفل و لیمو عمانی یا آبلیمو هستند که به آن طعمی دلچسب میدهند.
مواد لازم
- 500 گرم گوشت ماهیچه بدون استخوان یا 750 گرم با استخوان
- 500 گرم ساقه کرفس خرد شده
- 4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
- روغن
- آبلیمو
- 1 قاشق مرباخوری زعفران ساییده شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
گوشت را خرد کرده و میشوییم و با پیاز سرخ کرده و 3 تا 4 لیوان آب میپزیم.
در مرحله بعد ساقههای سفت کرفس را با برگهای سبز آن جدا میکنیم و کنار میگذاریم، سپس ساقههای ترد کرفس را به طول 2 بند انگشت میبریم و شستشو میدهیم.
هم اکنون کرفس را با 3 تا 4 قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم تا کرفس بپزد اما زیاد له نشود.
در این مرحله نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران ساییده را در خورشت میریزیم و اجازه میدهیم خورشت آهسته بجوشد و جا بیفتد.
- ۹۸/۱۱/۱۰