کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

خورشت کرفس با پیاز، جعفری، نعناع، ساقه کرفس و گوشت گوسفند یا گوشت گوساله تهیه می‌شود. ادویه های مورد استفاده در این خورش زردچوبه، نمک، فلفل و لیمو عمانی یا آبلیمو هستند که به آن طعمی دلچسب می‌دهند.

مواد لازم

  • 500 گرم گوشت ماهیچه بدون استخوان یا 750 گرم با استخوان
  • 500 گرم ساقه کرفس خرد شده
  • 4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
  • روغن
  • آبلیمو
  • 1 قاشق مرباخوری زعفران ساییده شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • گوشت را خرد کرده و می‌شوییم و با پیاز سرخ کرده و 3 تا 4 لیوان آب می‌پزیم.

  • در مرحله بعد ساقه‌های سفت کرفس را با برگ‌های سبز آن جدا می‌کنیم و کنار می‌گذاریم، سپس ساقه‌های ترد کرفس را به طول 2 بند انگشت می‌بریم و شستشو می‌دهیم.

  • هم اکنون کرفس را با 3 تا 4 قاشق روغن کمی سرخ می‌کنیم و داخل گوشت می‌ریزیم تا کرفس بپزد اما زیاد له نشود.

  • در این مرحله نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران ساییده را در خورشت می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم خورشت آهسته بجوشد و جا بیفتد.

  • ۹۸/۱۱/۱۰
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی