خورشت آلو اسفناج، یکی از انواع خورشت ایرانی است که میتوان آن را با مرغ و یا گوشت تهیه کرد. سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا اسفناج است.
مواد لازم
- 500 گرم ماهیچه بدون استخوان یا 750 گرم گوشت با استخوان
- 1 کیلوگرم اسفناج
- 250 گرم آلو
- روغن
- 4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
- آبغوره یا آبلیمو
- نمک و فلفل
دستور العمل
گوشت را تکهتکه میکنیم و میشوییم و با 3 تا 4 قاشق پیاز سرخ کرده و 2 تا 3 لیوان آب در ظرفی میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد.
اسفناج را بعد از تمیز کردن و شستن کمی درشتتر خرد میکنیم و در نهایت با روغن کمی سرخ میکنیم.
توجه داشته باشید که سرخ کردن تا جایی ادامه یابد که کمی آب اسفناج کشیده شود.
سپس آلو را میشوییم و سبزی و آلو را با کمی نمک و فلفل داخل گوشت میریزیم و میگذاریم خورشت چند جوش که بزند و روغن بیفتد.
در این مرحله میتوانید خورشت آلو اسفناج را در ظرف کشید.
این خورشت را میتوان بدون آلو نیز تهیه کرد، در اینصورت کمی آبغوره یا آبلیمو یا گرد غوره به خورشت اضافه کنید.
- ۹۸/۱۱/۱۰