حمص یک پیش غذا در اصل یک نوع سس مخصوص خاورمیانه است که با مخلوطی از نخود، ارده کنجد، آب لیمو، سیر و نمک تهیه میشود.
مواد لازم
- 400 گرم کنسرو نخود
- 3 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 2 قاشق غذاخوری ارده
- 2 حبه سیر
- نمک و فلفل پاپریکا
- روغن زیتون
- جعفری تازه
دستور العمل
آماده کردن نخودها تنها بخش وقتگیر در مراحل آماده کردن حمص است؛ چون شما در صورتی که از کنسرو نخود استفاده نکنید نیاز به پختن، جوشاندن یا خیس کردن و پوست گرفتن آنها دارید.
نخودها را به تنهایی در دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید تا وقتی که به طور کامل نرم و کرمی بشوند. یادتان باشد که حتما از یک دستگاه مخلوط کن قوی استفاده کنید. این مسئله خیلی مهم است چون در بافت نهایی حمص شما تاثیر بهسزایی دارد. حقیقت این است که بافت یک حمص خانگی، هیچوقت به اندازه بافت حمصی که به شکل آماده از فروشگاههای مواد غذایی تهیه میکنید نرم و کرمی نخواهد بود. دلیلش هم این است که آنها حمص را با دستگاههایی بسیار قوی درست میکنند.
سه ماده اولیه باقی مانده را نیز به نخودها اضافه کنید و با هم میکس کنید. دستگاه را به مدت 2 الی 3 دقیقه روشن بگذارید تا بافت حمص خوب نرم و کرمی بشود. شاید لازم باشد هرازگاهی دستگاه مخلوط کن را متوقف کنید و موادی که به دیواره آن چسبیدهاند را جدا کنید.
حمص را بچشید و اگر نمک، لیمو یا هر چیز دیگری در آن کم است، آن ماده را به حمص اضافه کنید تا به طعم دلخواه خود برسید.
حمص را در ظرف دلخواه بریزید و با روغن زیتون و جعفری تازه تزیین کنید.
- ۹۸/۱۱/۰۸
عالی بود ممنونم.