سالاد الویه سالادی روسی و نوعی غذای سرد است که از طبخ گوشت یا مرغ یا کالباس به همراه سیبزمینی آبپز و سس مایونز و خیارشور و دیگر مواد غذایی درست میشود.
مواد لازم
- 1.5 عدد سینه مرغ با استخوان
- 1 عدد پیاز
- 1 پیمانه نخود فرنگی
- 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- 500 گرم خیارشور
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 6 عدد سیب زمینی کوچک
- 2 قاشق سوپ خوری آبلیمو
- سس مایونز به اندازه کافی
- 100 گرم خامه
- 4 عدد تخم مرغ
- 2 عدد هویج
مواد لازم برای تزیین سالاد الویه
- ½ پیمانه مخلوط مایونز و خامه
- کلم بروکلی و فلفل رنگی و سبز
- گوجه گیلاسی
دستور العمل
مرغ را با یک پیاز درسته، نمک، فلفل و مقدار کمی آب بپزید. مرغ را بدون زردچوبه، با پیاز و فلفل بپزید تا رنگ الویه سفید باقی بماند.
سیب زمینیها را پوست بگیرید و تکهتکه کنید و با آب و نمک بپزید تا آب آن تمام شود.
تخم مرغها را بشویید و بپزید.
سیب زمینیها رنده کنید و به آن کمی نمک و روغن زیتون بزنید.
تخم مغها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید (یا رنده درشت کنید).
خیارشورها را بشویید و آب آن را بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.
هویجها را هم نگینی و ریز خرد کنید. تمام مرغ را با دست ریش ریش کنید.
تمام مواد را مخلوط کرده و آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید.
سپس کمکم سس مایونز و خامه را اضافه کنید تا سالاد الویه شل نشود.
- ۹۸/۱۱/۰۶