کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

سالاد الویه سالادی روسی و نوعی غذای سرد است که از طبخ گوشت یا مرغ یا کالباس به همراه سیب‌زمینی آب‌پز و سس مایونز و خیارشور و دیگر مواد غذایی درست می‌شود.

مواد لازم

  • 1.5 عدد سینه مرغ با استخوان
  • 1 عدد پیاز
  • 1 پیمانه نخود فرنگی
  • 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • 500 گرم خیارشور
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 6 عدد سیب زمینی کوچک
  • 2 قاشق سوپ خوری آبلیمو
  • سس مایونز به اندازه کافی
  • 100 گرم خامه
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2 عدد هویج

مواد لازم برای تزیین سالاد الویه

  • ½ پیمانه مخلوط مایونز و خامه
  • کلم بروکلی و فلفل رنگی و سبز
  • گوجه گیلاسی

دستور العمل‌

  • مرغ را با یک پیاز درسته، نمک، فلفل و مقدار کمی آب بپزید. مرغ را بدون زردچوبه، با پیاز و فلفل بپزید تا رنگ الویه سفید باقی بماند.

  • سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و تکه‌تکه کنید و با آب و نمک بپزید تا آب آن تمام شود.

  • تخم مرغ‌ها را بشویید و بپزید.

  • سیب زمینی‌ها رنده کنید و به آن کمی نمک و روغن زیتون بزنید.

  • تخم مغ‌ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید (یا رنده درشت کنید).

  • خیارشورها را بشویید و آب آن را بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.

  • هویج‌ها را هم نگینی و ریز خرد کنید. تمام مرغ را با دست ریش ریش کنید.

  • تمام مواد را مخلوط کرده و آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید.

  • سپس کم‌کم سس مایونز و خامه را اضافه کنید تا سالاد الویه شل نشود.

  • ۹۸/۱۱/۰۶
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی