املت خوراکی است که ماده اصلی آن تخممرغ است. برای تهیه املت در ماهیتابه روغن یا کره و رب گوجه یا گوجه فرنگی میریزند.
مواد لازم
- 6 عدد تخم مرغ
- 6 قاشق سوپ خوری شیر
- 2 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- 6 قاشق غذاخوری روغن
- نمک و فلفل
دستور العمل
ابتدا تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با چنگال میزنیم تا کاملا کف کند.
کمی نمک، فلفل و 6 قاشق سوپ خوری شیر را به مخلوط تخم مرغ همزده شده اضافه کرده و به هم میزنیم.
سپس تابه را که ارتفاع آن حدود 2.5 سانتیمتر است را بر روی حرارت قرار داده و 6 قاشق روغن را به آن اضافه میکنیم.
بعد از اینکه روغن کاملا داغ شد، گوجه فرنگی خرد شده (میتوانید گوجه فرنگی را رنده کنید) را درون تابه میریزید تا کاملا بپزد و آب آن گرفته شود.
در این مرحله مایه هم زده شده را درون ماهی تابه ریخته و منتظر میمانیم تا مایه کاملا بگیرید.
میتوانید برای پخته شدن بهتر تخم مرغ درب آن را ببندید.
اضافه کردن شیر فقط برای پف کردن مایه تخم مرغ همزده است و اگر تمایل ندارید میتوانید آن را حذف کنید.
جعفری خرد شده برای بهبود طعم و مزه املت است و میتوانید آن را حذف کنید.
- ۹۸/۱۱/۰۶