کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

سس پستو یک چاشنی پاستا و سالاد ایتالیایی است که دستور تهیه ساده‌ای دارد و در عین حال بسیار خوش طعم است.

مواد لازم

  • 2 فنجان برگ ریحان تازه
  • 3 حبه سیر
  • ½ فنجان آجیل دلخواه(پسته، گردو، بادام زمینی، بادام هندی)
  • ¾ فنجان پنیر پارمسان
  • ½ فنجان روغن زیتون
  • نمک

دستور العمل‌

  • در مرحله اول، تمام مواد اولیه سس پستو به جز روغن زیتون و پنیر را با استفاده از یک دستگاه مخلوط کن، میکس کنید.

  • آنقدر این کار را انجام بدهید تا مواد اولیه به یک سس غلیظ با دانه‌های تقریبا درشت تبدیل بشود.

  • حالا سس درست شده را داخل یک کاسه بریزید، بعد روغن زیتون و پنیر رنده شده را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

  • برای سرو کردن سس پستو همراه با پاستا، می‌توانید ماکارونی پخته شده را با سس پستو مخلوط کنید.

  • اگر دوست داشته باشید که بافت سس پستو کمی رقیق باشد، می‌توانید یک الی دو قاشق از آب داغ پاستای پخته شده را با آن ترکیب کنید، سپس سس را روی پاستا بریزید مواد را با هم ترکیب کنید.

  •  بالافاصله بعد از ترکیب کردن مواد، پاستای خود را سرو کنید.

  • ۹۸/۱۱/۰۴
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی