عدس پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که بسیار خوش طعم است و دستور پخت ساده ای دارد.
مواد لازم
- 3 پیمانه برنج
- ¾ پیمانه عدس
- 200 گرم کشمش
- 3 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
- 10 عدد خرما
- 1 قاشق چایخوری زعفران
- 200 گرم گوشت چرخ کرده
- 6 عدد فیله مرغ پخته
- 1 عدد پیاز
- روغن
- نمک، فلفل و زردچوبه
دستور العمل
برنج را چند ساعت قبل خیس کنید و نمک بزنید.
عدس را 1 ساعت خیس کنید و سپس بپزید، مراقب باشید عدس له نشود.
برنج را بجوشانید و در آخر، عدس را به آن اضافه کنید و آبکش کنید.
یک چهارم لیوان روغن مایع را با سه چهارم لیون آب گرم مخلوط کنید و روی برنج بریزید و برنج و عدس را دم کنید.
عدس پلو را میتوانید ساده و بدون مواد اضافه همراه با ترشی نیز سرو کرد.
اضافه کردن عدس پخته به برنج برای آن است که نشاسته اطراف عدس در آب حل شود و باعث چسبندگی برنج و تیره شدن رنگ آن نشود.
در انتها بعد از اینکه عدس پلو را در دیس کشیدید، در کنار آن مرغ شده (فیله سرخ شده) به همراه گوشت سرخ شده و کشمش را برای تزئین در اطراف دیس قرار دهید.
میتوانید عدس پلو را با کشمش سرخ شده پلویی به تنهایی یا همراه با گوشت سرو کنید.
میتوانید از خلال بادام و پسته نیز برای تزئین غذا استفاده کنید.
- ۹۸/۱۱/۰۳