پاستا آلفردو یک غذای بسیار خوش طعم و لذیذ است که درست کردن آن در خانه اصلا کار سخت و زمانبری نیست.
مواد لازم
- 230 گرم ماکارونی مدل فتوچینی
- 450 گرم سینه مرغ
- 1 قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 2 قاشق غذا خوری روغن
- 8 قاشق غذا خوری کره
- 2 حبه سیر رنده شده
- 1 فنجان خامه پرچرب
- 1 فنجان پنیر پارمسان
- ¼ قاشق چای خوری جوز هندی
- مقداری برگ جعفری خرد شده
دستور العمل
230 گرم ماکارونی مدل فتوچینی خشک را برای مدت 8 الی 10 دقیقه در آب خوب بپزید.
بعد از آبکش کردن پاستا سینه مرغ را با کمی نمک و فلفل طعم دار کنید.
مقداری روغن را داخل یک عدد ماهیتابه و یا قابلمه بزرگ بریزید و تکههای مرغ را سرخ کنید.
اجازه دهید رنگ گوشت مرغ به قهوهای مایل به طلایی تغییر کند.
مرغها را از داخل ماهیتابه به روی یک تخته برش انتقال بدهید. حالا روی آنها را با استفاده از یک تکه کاغذ آلومینیومی بپوشانید و اجازه بدهید قبل از برش خوردن کمی استراحت کنند، سپس آنها را به تکههای باریک برش بدهید.
7 قاشق غذاخوری را داخل همان ماهیتابهای بریزید که قبلا تکههای مرغ را در آن سرخ کرده بودید. سپس درجه حرارت گاز را روی متوسط قرار بدهید تا کره ذوب بشود. بعد دو حبه سیر رنده شده را داخل کره ذوب شده بریزید برای مدت 1 دقیقه صبر کنید تا بوی آن به مشام برسد.
در این مرحله به آرامی مقدار 1 فنجان خامه پر چرب را داخل کره و سیر بریزید و هم بزنید. سپس مقدار 1 فنجان پودر پنیر پارمسان و یک چهارم قاشق چای خوری پودر جوز هندی تازه، مقدار یک چهارم قاشق چای خوری باقی مانده نمک، و مقدار یک چهارم قاشق چای خوری باقی مانده فلفل را به آن اضافه کنید را همچنان مواد را هم بزنید.
درجه حرارت گاز را روی متوسط نگه دارید و در این مدت گاهی مواد را هم بزنید. کمی صبر کنید تا به تدریج روی سطح سس آلفردو حبابهایی ایجاد بشود. اگر سس غلیظ بود چند قاشق آب به آن اضافه کنید.
در ابتدا گاز را خاموش کنید و سپس پاستای پخته شده و آبکش شده را داخل سس آلفردو بریزید. حالا با استفاده از دو قاشق مخصوص پاستا و یا دو قاشق پلاستیکی، پاستا و سس آلفردو را خوب هم بزنید تا سس کاملا به خورد پاستا برود.
در مرحله نهایی، قبل از اینکه پاستای خود را سرو کنید تکههای مرغ را روی آن قرار بدهید و سپس کمی جعفری تازه و خرد شده روی آنها بپاشید.
- ۹۸/۱۱/۰۲