در حال حاضر سسهای مایونز موجود در بازار آنقدر فرآوری شده هستند که ما حتی نمیتوانیم درست کردن آن را در خانه تصور کنیم! اما خوشبختانه انجام دادن این کار ممکن، و بسیار هم ساده است. سس مایونز خانگی هم طعم بسیار خوبی دارد و هم سالمتر است.
مواد لازم
- 3 عدد زرده تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 2 قاشق غذاخوری آب
- 1 قاشق چایخوری نمک
- ½1 فنجان روغن گیاهی
دستور العمل
در ابتدا زرده تخم مرغها را از سفیده آنها جدا کنید و زردههای تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید. سپس آب، سرکه سفید، و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید.
مواد را در یک دابل بویلر یا قابلمه بن ماری داغ کنید تا زمانی که به دمای 150 درجه سانتی گراد برسند. این مرحله اختیاری است و چیزی در حدود 1 دقیقه طول میکشد. در طول این مدت حواستان را خوب به دمای مواد جمع کنید و دائما آنها را هم بزنید.
حالا مواد سس مایونز را از روی گاز بردارید و اجازه بدهید که در دمای اتاق خنک بشوند. حالا پودر خردل خشک و فلفل را به مواد سس اضافه کنید. حالا با استفاده از یک دستگاه همزن دستی و یا الکتریکی (که گزینه بهتری است) مواد سس مایونز را به خوبی با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، خیلی آرام و هر بار به اندازه یک قاشق چای خوری، یک روغن گیاهی که خودتان مزه آن را دوست دارید (مثلا روغن زیتون بکر، روغن هسته انگور، روغن بادام زمینی و یا روغن ذرت) را به مواد سس مایونز اضافه کنید و هم بزنید.
آنقدر آرام آرام روغن را به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید تا بافت سس مایونز شکل بگیرد. ممکن است که مجبور شوید به ازای هر یک عدد زرده تخم مرغ، نصف یک فنجان روغن به سس مایونز خود اضافه کنید.
- ۹۸/۱۱/۰۱