همبرگر از آن دسته غذاهایی است که شما میتوانید حتی در میهمانی هم آن را آماده کنید! یکی از مزایای همبرگر خانگی این است که کاملا سالم است و شما میتوانید در انتخاب مخلفات آن نیز کمی خلاقیت به خرج بدهید.
مواد لازم
- 500 گرم گرم گوشت گاو چرخ کرده و 80 درصد خالص
- 6 عدد نان برگر
- 1 عدد زرده تخم مرغ
مواد اولیه سس همبرگر
- ½ عدد پیاز قرمز یا سفید
- سس گوجه فرنگی
- 1 قاشق غذاخوری سس خردل
- نمک و فلفل
- چند حبه سیر
- مقداری سبزیجات تازه خرد شده
مواد اولیه مخلفات همبرگر
- 2 عدد گوجه فرنگی به شکل ورقه ای خرد شده
- 6 تکه پنیر ورقه ای
- چند عدد برگ کاهو
- سس گوجه فرنگی
- سس مایونز
دستور العمل
مقداری گوشت گاو با کیفیت که حدودا 20 درصد چربی دارد خریداری کنید. اگر از مقدار بیشتری چربی در گوشت خود استفاده کنید، در هنگام سرخ کردن همبرگرها همه چربی آنها روی شعله فر یا گریل میریزد و برگرهای شما خشک میشوند.
سپس گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. بقیه مواد اولیه همبرگر را داخل این کاسه بریزید. در مرحله بعدی، سیر و پیاز را خرد کنید. سپس آنها را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله، هر ادویه دیگری که دوست دارید را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
حالا میتوانید هر چاشنی دیگری که دوست دارید، از جمله سس سس خردل، سس کچاپ، و سبزیجات تازه و خرد شده را به همبرگر خود اضافه کنید. اضافه کردن این مواد به گوشت همبرگر باعث میشود که هم طعم آن بهتر بشود و هم بوی بد گوشت خام گرفته بشود.
سپس زرده تخم مرغ را به مواد اولیه دیگر اضافه کنید. در ابتدا یک عدد زرده تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و سپس این ترکیب را به مواد اولیه دیگر اضافه کنید.
بهتر است که برای مخلوط کردن این مواد با هم در ابتدا از یک قاشق، و سپس از دستهای تمیز خود استفاده کنید. در نهایت مواد اولیه را به شکل همبرگر دربیاورید.
سعی کنید تا جایی که میتوانید، کمتر گوشت را در دستهای خود فشار بدهید تا چربی آن هدر نرود. مواد را به 6 گلوله گوشت مساوی تقسیم کنید و سپس هر کدام از این گلوله ها را روی کف دست خود قرار داده، و به آرامی آنها را به شکل همبرگر درست کنید.
در ابتدا همه همبرگرها را به شکل مرتب داخل یک بشقاب بزرگ بچینید. بعد از اینکه این کار را انجام دادید، با استفاده از یک لایه کاغذ روغنی یا سلفون، روی آنها را بپوشانید.
سپس همبرگرها را داخل یخچال قرار بدهید تا برای مدت 30 دقیقه خنک و کمی سفت بشوند.
در ابتدا کمی روغن یا کره داخل ماهیتابه مورد نظر بریزید و همبرگرها را خوب سرخ کنید. برای اینکه در این روش همبرگرها کاملا مغز پخت بشوند، بهتر است که درجه حرارت گاز را خیلی کم کنید و اجازه بدهید که برگرها برای مدت طولانی تری پخته بشوند.
زمانی که پختن همبرگرها تمام شد، آنها را سرو کنید. شما میتوانید برگرهای خود را همراه با نان و مخلفاتی که در بخش قبلی گفتیم به شکل ساندویچ سرو کنید.
- ۹۸/۱۰/۲۶