خورشت هویج نام یک غذای ایرانی شامل مرغ یا گوشت ، هویج و آلو بُخارا است. خورشت هویج یکی از بهترین خورشتهای ایرانی است و طرفداران زیادی در اقصی نقاط دنیا دارد.
مواد لازم
- 300 گرم گوشت گوسفندی خورشتی
- 500 گرم هویج
- 3 قاشق سوپ خوری پیاز داغ
- زعفران به مقدار لازم
- آبلیمو و شکر به مقدار لازم
- 1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
- روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
دستور العمل
هویجها را نگینی ریز خرد کنید.
گوشت را با کمی روغن سرخ کنید، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و با پیاز داغ بپزید.
هویجها را با کمی روغن سرخ کرده و همراه زعفران و رب گوجه فرنگی به گوشت پخته اضافه کنید.
بعد از پخت هویج، آبلیمو و شکر را اضافه کنید.
نمک و مزه خورشت را اندازه کرده و بگذارید خورشت جابیافتد و با چلو سرو کنید.
- ۹۹/۰۱/۱۵