کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

زیره دانه‌ای معطر و ضد نفخ است که در آشپزی و پزشکی کاربرد دارد و در دو نوع زیره سبز و زیره سیاه وجود دارد که دومی به زیره ایرانی معروف است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه زیره پلو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

  • 2 لیوان برنج
  • 3 قاشق غذاخوری زیره سیاه
  • کره و روغن و نمک به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • زیره را 30 دقیقه در مقداری آب خیس دهید سپس آبکشی کنید.

  • برنج را به همراه چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید.

  • روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و نرم شود؛ سپس با آب سرد آبکشی کنید (زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می‌فشارید اطراف آن نرم و مغز برنج کمی خام باشد)

  • برنج آبکش شده را با زیره و کمی نمک مخلوط کنید.

  • ته قابلمه مقداری روغن بریزید و نان یا سیب زمینی حلقه شده برای ته دیگ قرار دهید.

  • سپس برنج مخلوط با زیره را داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند.

  • سپس نصف لیوان آب و چند قاشق روغن روی برنج بریزید.

  • در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد.

  • پس از اینکه برنج دم کشید مقداری کره آب شده روی آن بدهید و به همراه گوشت یا مرغ این برنج خوشمزه را سرو کنید.

  •  می‌توانید در زمان ریختن برنج در قابلمه لابلای برنج را لایه لایه با تکه های مرغ پخته یا گوشت پخته پر کنید و به جای آب از آب گوشت یا آب مرغ برای روی برنج استفاده کنید.

  • به این صورت زیره پلو مجلسی و فوق‌العاده خوشمزه‌ای خواهید داشت.

  • ۹۹/۰۱/۱۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی