کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه قهوه ترک

 

طرز تهیه قهوه ترک شاید کار ساده‌ای باشد ولی برای بهتر شدن آن باید دقت بیشتری به کار برد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه قهوه ترک را به صورت مرحله به مرحله آموزش دهیم.

مواد لازم

  • 1 قاشق مرباخوری قهوه
  • 1.5 قاشق مرباخوری شکر
  • 1 فنجان آب سرد یا شیر

دستور العمل‌

  • برای هر نفر یک قاشق مرباخوری قهوه و 1.5 قاشق مرباخوری شکر و یک فنجان سرخالی قهوه خوری آب سرد در نظر می‌گیریم.

  • می‌توان به جای آب، از شیر استفاده کنیم. بدیهی است که قهوه با شیر خوشمزه‌تر می‌شود.

  • قهوه و شکر و آب را در ظرف قهوه جوش می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

  • قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار داده تا جوش آمده و کف آن بالا بیاید.

  • نکته حساس به موقع برداشتن قهوه از روی حرارت است.

  • یعنی باید به محض اینکه کف قهوه بالا آمد قبل از اینکه چند جوش بزند قهوه را از روی حرارت برداشت.

  • اول کف قهوه را که به خامه قهوه معروف است به تساوی در فنجان‌ها ریخت و بعد فنجان‌ها را با قهوه پر کرد.

  • ۹۹/۰۱/۰۷
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی