کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

مربای کدو حلوایی یکی از مرباهایی است که معمولا مادربزرگ‌ها برای خانواده تهیه می کردنند. در این مقاله طرز تهیه مربای کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

  • 2 کیلوگرم کدو حلوایی
  • ⅓ قاشق چایخوری جوهر لیمو
  • 2 تا 3 لیوان آهک سفید
  • 1 قاشق مرباخوری دانه هل
  • 10 تا 12 لیوان آب
  • 3 کیلوگرم شکر

دستور العمل‌

  • کدو را پس از شستن پوست گرفته و به صورت ورقه‌هایی که قطر آن حدود 1.5 سانتی‌متر باشد در می‌آوریم.

  • با قالب شیرینی‌های ریز، آن را قالب زده و یا به اشکال هندسی منظم در می‌آوریم.

  • آهک و آب را مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم کاملا ته نشین شود.

  • آب روی آنرا جدا کرده سپس کدوها را در آن ریخته و می‌گذاریم یک شبانه روز بماند.

  • آنگاه کدوها را در آبکش ریخته و می‌شوییم و به مدت 2 تا 3 ساعت در آب سرد می‌ریزیم و چند بار آب آنرا عوض می‌کنیم.

  • آب و شکر را روی حرارت می‌گذاریم تا کاملا به جوش آید و به مدت 15 دقیقه بجوشد، سپس کدوها را در آن ریخته شعله را کم می‌کنیم تا آرام آرام بجوشد.

  • درب ظرف را نمی‌گذاریم. این مربا تقریبا باید به مدت طولانی روی حرارت بماند (حدود 4 تا 5 ساعت)

  • زمانی که شربت مربا تقریبا رو به غلظت می‌رود جوهر لیمو را اضافه کرده و در پایان دانه‌های هل را نیز در مربا می‌ریزیم.

  • این مربا بسیار زیباست. قطعات کدو حتما باید داخل شهد باشد تا شفاف و پر شهد بماند.

  • ۹۸/۱۱/۲۷
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی