کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

اگر بخواهیم یک غذای شیرازی معروف را به شما معرفی کنیم بدون شک اول از همه به سراغ کلم پلو خواهیم رفت. در تهیه این غذا از برنج، کلم و مقداری گوشت قلقلی استفاده می‌شود.

مواد لازم

  • 6 پیمانه برنج
  • 1 کیلوگرم کلم
  • 500 گرم شوید، تره، ترخون و ریحان
  • 2 عدد پیاز
  • روغن، نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

مواد لازم برای کوفته ریزه

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 4 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • 1 عدد پیاز
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • برنج را با مقداری نمک از چند ساعت قبل خیس می‌کنیم.

  •  کلم‌ها را شسته و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زردچوبه سرخ می‌کنیم.

  • حین سرخ شدن 2 قاشق آبلیمو به آن اضافه می‌کنیم.

  • سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خرد می‌کنیم.

  •  برنج را با نصف قاشق مرباخوری زردچوبه می‌جوشانیم، آبکش می‌کنیم.

  • سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می‌کنیم.

  • مواد را در قابلم می‌ریزیم و دم می‌کنیم.

طرز تهیه کوفته ریزه

  • پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می‌کنیم.

  • آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم.

  • آن‌ها را به صورت کوفته ریزه در می‌آوریم و سرخ می‌کنیم.

  • پیاز را هم خرد و سرخ می‌کنیم.

  • کوفته‌ها را وسط پلو می‌گذاریم تا همراه پلو دم بکشد.

  • وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می‌کشیم و با پیاز تزیین می‌کنیم.

  • ۹۸/۱۱/۲۱
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی