کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه

 

سمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه در جنوب ایران است که امروزه به عنوان یک اسنک یا میان وعده جای خود را در میان افراد باز کرده است.

مواد لازم

  • 3 عدد سیب زمینی آب‌پز
  • 3 قاشق غذاخوری تره خرد شده
  • 200 گرم گوشت چرخ کرده
  • 3 قاشق غذاخوری جعفری
  • 6 عدد نان لواش
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • 1 عدد پیاز

دستور العمل‌

  • پیاز را رنده می‌کنیم و با گوشت مخلوط کرده و کمی در روغن سرخ می‌کنیم.

  • سپس نمک، زردچوبه، فلفل و یک فنجان آب روی گوشت سرخ شده می‌ریزیم و گوشت را می‌پزیم.

  • سمبوسه معمولا تند است، فلفل آن را طبق ذائقه خود باید اضافه کنید.

  • سیب زمینی پخته را رنده کنید (می‌توانید چهارگوش خرد کنید) و با جعفری و تره خرد شده به گوشت اضافه کنید.

  • در صورتی که تمایل داشته باشید می‌توانید قارچ به مخلوط اضافه کنید.

  •  نان لواش را که بهتر است کمی خمیر باشد به صورت نوارهای باریکی می‌بریم و در ابتدای نوار از مایه سمبوسه را روی نان می‌گذاریم و به صورت مخروطی آن‌ها را می‌پیچیم.

  • در یک ظرف گود روغن می‌ریزیم و وقتی روغن داغ شد سمبوسه‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

  • برای سبزی سمبوسه می‌توانید از سبزی‌های معطر هم استفاده کنید.

  • همینطور اگر تخم گشنیز به آن اضافه کنید خوشمزه و معطر می‌شود.

  • با 6 عدد نان لواش می‌توانید 18 عدد سمبوسه تهیه کنید.

  • ۹۸/۱۱/۱۸
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی