کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

همه ما تا به حال چندین پیش غذا و میان وعده که با ذرت درست شده‌اند امتحان کرده‌ایم. یکی از این پیش غذاها یا میان وعده‌ها ذرت مکزیکی است.

مواد لازم

  • 300 گرم ذرت پخته
  • 30 گرم کره
  • 3 قاشق غذاخوری سس مایونز
  • نمک، پودر آویشن، فلفل سیاه و قرمز
  • 50 گرم پنیر پیتزا
  • 100 گرم قارچ ورقه ورقه شده

دستور العمل‌

  • کره را درون ظرفی مناسب روی حرارت بگذارید تا آب شود.

  • قارچ را با کره تفت دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.

  • ذرت پخته شده را به قارچ‌ها اضافه کنید و برای چند دقیقه با هم تفت دهید.

  • سپس ادویه و نمک را به مخلوط ذرت و قارچ اضافه کنید.

  • در مرحله بعد سس مایونز را اضافه کنید و خوب با مواد هم بزنید.

  • حرارت را کم کنید و پنیر پیتزا را اضافه کنید تا کاملا آب شود و با ذرت‌ها کاملا مخلوط شود.

  • ذرت مکزیکی آماده است و باید آن را با کمی فلفل، آویشن و یک برش لیموی تازه سرو کنید.

  • ۹۸/۱۱/۱۶
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی