کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

 

مربای به یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع مرباهاست. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه مربای به را آموزش دهیم.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم به
  • 750 گرم شکر
  • 1 قاشق سوپ خوری سوپخوری آبلیمو
  • 1 قاشق سوپ خوری هل (دانه‌های هل را نکوبیده استفاده می‌کنیم)

دستور العمل‌

  • به‌ها را چهار قسمت می‌کنیم و تخم و قسمت سفت وسط به را در می‌آوریم و پوست می‌کنیم. (به را با پوست نیز مربا می‌کنند)

  • بعد به را به شکل قاچ پرتقال خرد می‌کنیم و آن‌را می‌شوییم و در ظرف می‌ریزیم.

  • سپس مقداری آب در حدود 2 تا 3 لیوان در ظرف ریخته و درب آن را می‌گذاریم.

  • ظرف را بر روی شعله ملایم می‌گذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود.

  • سپس شکر را داخل ظرف می‌ریزیم و هل را نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم مربا با حرارت ملایم 3 تا 4 ساعت بجوشد.

  • اجازه دهید مربا قرمز و خوشرنگ شود و شربت آن غلیظ شود.

  • سپس آبلیمو را اضافه کنید و بعد از اینکه مربا چند جوش زد آن را از روی حرارت بردارید.

  • ۹۸/۱۱/۱۵
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی