مربای به یکی از خوشمزهترین و محبوبترین انواع مرباهاست. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه مربای به را آموزش دهیم.
مواد لازم
- 1 کیلوگرم به
- 750 گرم شکر
- 1 قاشق سوپ خوری سوپخوری آبلیمو
- 1 قاشق سوپ خوری هل (دانههای هل را نکوبیده استفاده میکنیم)
دستور العمل
بهها را چهار قسمت میکنیم و تخم و قسمت سفت وسط به را در میآوریم و پوست میکنیم. (به را با پوست نیز مربا میکنند)
بعد به را به شکل قاچ پرتقال خرد میکنیم و آنرا میشوییم و در ظرف میریزیم.
سپس مقداری آب در حدود 2 تا 3 لیوان در ظرف ریخته و درب آن را میگذاریم.
ظرف را بر روی شعله ملایم میگذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود.
سپس شکر را داخل ظرف میریزیم و هل را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم مربا با حرارت ملایم 3 تا 4 ساعت بجوشد.
اجازه دهید مربا قرمز و خوشرنگ شود و شربت آن غلیظ شود.
سپس آبلیمو را اضافه کنید و بعد از اینکه مربا چند جوش زد آن را از روی حرارت بردارید.
- ۹۸/۱۱/۱۵