خورشت بادمجان و خورشت قرمه سبزی دو غذای ایرانی محبوب هستند که رقابت تنگاتنگی برای کسب بهترین غذای ایرانی را دارند!
مواد لازم
- 500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران یا 750 گرم گوشت با استخوان
- 8 تا 10 عدد بادمجان متوسط قلمی
- 2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
- 1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
- 2 قاشق سوپخوری آبلیمو
- روغن
- نمک، فلفل و زردچوبه
دستور العمل
ابتدا گوشت را تکهتکه میکنیم و میشوییم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب میگذاریم کاملا بپزد.
سپس کمی نمک و فلفل میزنیم و آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را (که در کمی آب حل کردهایم) داخل گوشت میریزیم و کمی آبلیمو میزنیم.
باید گوشت بعد از طبخ یک لیوان تقریبا بیشتر آب نداشته باشد، آنگاه پوست بادمجانها را کنده و میان آنها را برش میدهیم و کمی نمک به بادمجانها میزنیم و بلافاصله آنها را در روغن فراوان سرخ میکنیم.
توجه داشته باشید که بادمجانها طلایی شوند و مغز آنها کاملا بپزد.
در این مرحله بادمجان را روی گوشت میچینیم تا با آب گوشت چند جوش بزند، البته باید مراقب باشید که بادمجانها له نشود.
ممکن است چند عدد گوجه فرنگی ریز را جداگانه در روغن کمی سرخ کرده و هنگام کشیدن خورشت بادمجان آن را دور دیس ریخت.
همچنین میتوانید 250 گرم غوره سرخ کرده روی بادمجان بریزید.
- ۹۸/۱۱/۱۴