آبگوشت معمولاً با گوشت گوسفند، نخود، لوبیا سفید، پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، زردچوبه و ... تهیه می شود. این غذای سنتی در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آبگوشت را به شما آموزش دهیم پس فرصت را از دست نداده و تا انتها همراه ما باشید.
مواد لازم
- 500 گرم گوشت آبگوشتی
- 1 پیمانه نخود و لوبیا سفید
- 2 عدد پیاز
- نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه مقدار لازم
- 2 عدد گوجه فرنگی
- 2 الی 3 عدد سیب زمینی
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
دستور العمل
در ظرف مورد نظر گوشت، نخود و لوبیای خیس کرده، پیاز گوجه فرنگی، سیر و ادویهها (به جز نمک) را اضافه کرده و روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید بپزد.
بعد از پخت گوشت و حبوبات، در آخر سیب زمینی و رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید و بگذارید تا بپزد و جا بیفتد.
سپس در ظرف مناسب آن را سرو کنید.
- ۹۸/۱۱/۱۳