قرمه سبزی مشهورترین خورشت ایرانی است که برای تهیه آن از انواع سبزیهای معطر مانند: جعفری، پیازچه، گشنیز و شنبلیله استفاده میشود.
مواد لازم
- 1 کیلوگرم سبزی (تره، جعفری، کمی شنبلیله)
- 500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان و یا 750 گرم با استخوان
- 100 گرم لوبیای قرمز یا چشم بلبلی
- 3 عدد لیمو عمانی
- 3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ کرده
- نمک و فلفل و زردچوبه
- روغن
دستور العمل
ابتدا گوشت را تکه تکه میکنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا، لیمو عمانی و 3 یا 4 لیوان آب میگذاریم نیم پز شود.
در این مرحله سبزی را به دقت تمیز کرده و شسته و آب سبزی را به طور کامل میگیریم.
سپس سبزی را ریز خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم.
در این مرحله سبزی سرخ شده را درون ظرف گوشت ریخته و کمی نمک و فلفل و گرد لیمو به آن اضافه میکنیم.
برای اینکه خورشت قرمه سبزی جاافتاده داشته باشید، باید اجازه دهید آهسته بجوشد تا روغن بیفتد.
ممکن است به جای گرد لیمو 2 تا 3 قاشق سوپ خوری آبلیمو به خورشت اضافه کنیم.
- ۹۸/۱۱/۰۹