کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

قرمه سبزی مشهورترین خورشت ایرانی است که برای تهیه آن از انواع سبزی‌های معطر مانند: جعفری، پیازچه، گشنیز و شنبلیله استفاده می‌شود.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم سبزی (تره، جعفری، کمی شنبلیله)
  • 500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان و یا 750 گرم با استخوان
  • 100 گرم لوبیای قرمز یا چشم بلبلی
  • 3 عدد لیمو عمانی
  • 3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ کرده
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • روغن

دستور العمل‌

  • ابتدا گوشت را تکه تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا، لیمو عمانی و 3 یا 4 لیوان آب می‌گذاریم نیم پز شود.

  • در این مرحله سبزی را به دقت تمیز کرده و شسته و آب سبزی را به طور کامل می‌گیریم.

  • سپس سبزی را ریز خرد کرده و با کمی روغن سرخ می‌کنیم.

  • در این مرحله سبزی سرخ شده را درون ظرف گوشت ریخته و کمی نمک و فلفل و گرد لیمو به آن اضافه می‌کنیم.

  • برای اینکه خورشت قرمه سبزی جاافتاده داشته باشید، باید اجازه دهید آهسته بجوشد تا روغن بیفتد.

  • ممکن است به جای گرد لیمو 2 تا 3 قاشق سوپ خوری آبلیمو به خورشت اضافه کنیم.

  • ۹۸/۱۱/۰۹
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی