کشک بادمجان ایرانی را به روشهای متفاوتی میتوان درست کرد. در کلاسیکترین دستور پخت کشک بادمجان به بادمجان، پیاز، سیر و کشک نیاز خواهید داشت.
مواد لازم
- 500 گرم گوشت مغز ران
- 2 تا 3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده
- 2 فنجان کشک
- 10 عدد بادمجان متوسط
- روغن
- نمک، فلفل و زردچوبه
- 3 حبه سیر رنده شده و سرخ شده
- 5 قاشق غذاخوری نعناع خشک
دستور العمل
گوشت را قیمهای خرد میکنیم و میشوییم و داخل پیاز سرخ کرده میریزیم. کمی نمک و زرد چوبه هم اضافه میکنیم.
سپس 2 تا 3 لیوان آب داخل گوشت میریزیم تا گوشت کاملا بپزد و کمی آب داشته باشد.
در این مرحله کمی نمک داخل گوشت میریزیم، میتوانید کمی زعفران ساییده به گوشت اضافه کنید.
بعد از اینکه گوشت به خوبی پخت با گوشت کوب برقی به خوبی گوشت را له میکنیم.
سپس بادمجانها را پوست کنده و کمی نمک میزنیم و با حرارت ملایم در روغن فراوان میکنیم تا طلایی شوند.
بادمجانها را هم میتوانید با گوشت کوب برقی کاملا له کنید و به صورت پوره در بیاورید.
کمی نعناع خشک را با روغن برای چند دقیقه تفت میدهیم.
پیاز داغ، سیرداغ، نعناع داغ و گوشت را به بادمجان اضافه کرده و اجازه میدهیم کشک بادمجان کمی به روغن بیفتد.
در این مرحله کشک را به غذا اضافه میکنیم. اگر کشک غلیظ بود میتوانید آن را با کمی آب جوش رقیق کنید و بعد اضافه کنید.
اجازه بدهید کشک و بادمجان به خوبی جا بیفتد و بعد از اینکه به خوبی پخت با کشک و گردو و نعناع داغ آن را تزیین کنید.
- ۹۸/۱۱/۰۸