کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

خورشت بامیه یک غذای سنتی در منطقه خاورمیانه و دریای مدیترانه است که معمولا برای تهیه آن از گوشت گوسفندی، بامیه و گوجه فرنگی، فلفل و پیاز استفاده می‌شود.

مواد لازم

  • 500 گرم گوشت ماهیچه یا 750 گرم گوشت با استخوان
  • 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
  • 750 گرم بامیه
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک و فلفل و زرد چوبه

دستور العمل‌

  • گوشته را تکه‌تکه خرد می‌کنیم و سپس می‌شوییم و با پیاز سرخ کرده داخل قابلمه‌ای می‌ریزیم و در ظرف را می‌بندیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود.

  • در این مرحله 2 تا 3 لیوان آب داخل گوشت می‌ریزیم تا گوشت پخته شود و آب آن در حدود 1 لیوان گردد.

  • در صورتیکه با این مقدار آب گوشت پخته نشود مقداری آب به آن اضافه می‌کنیم.

  • برای اینکه بامیه لیز نشود نباید ته آن را گرفت و کمی چوب دم آن را کوتاه کنید.

  • در این مرحله بامیه را شسته و ظرف مناسبی را آب کرده می‌گذاریم جوش بیاید تا بامیه را درون آن بریزیم.

  • سپس کمی نمک به مخلوط اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم بامیه کمی بپزد. توجه داشته باشید که بامیه زیاد نپزد و لیز نشود.

  • در این مرحله بامیه را درون صافی می‌ریزیم و رب و آبلیمو و به حد کافی نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده و بعد از 2 تا 3 جوش بامیه را داخل خورشت می‌ریزیم.

  • سپس می‌گذاریم چند جوش بزند تا جا بیفتد.

  • ۹۸/۱۱/۰۴
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی