کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

استانبولی پلو یکی از غذاهای ساده‌ و خوشمزه‌ای است که با کمترین مواد لازم می‌توانید آن را در خانه برای ناهار یا شام آماده کنید.

مواد لازم

  • 3 پیمانه برنج
  • 700 گرم گوجه فرنگی
  • 3 قاشق سوپخوری پیاز داغ
  • 4 عدد فلفل سبز
  • رب گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن
  • 4 عدد سیب زمینی متوسط

دستور العمل‌

  • برنج را بشویید و خیس کنید.

  • گوجه فرنگی‌ها را بشویید و با غذاساز له کرده یا رنده کنید.

  • سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

  • در قابلمه روغن بریزید و زردچوبه و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

  • سیب زمینی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

  • گوجه فرنگی‌ها را همراه یک لیوان آب اضافه کنید و سیب زمینی و رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را بپزید.

  • بعد از اطمینان از پخت سیب زمینی برنج را اضافه کنید.

  • نمک و آب آن را اندازه کنید و برنج را به صورت کته بپزید.

  • موقع دم کردن، فلفل‌ها را روی برنج قرار دهید و برنج را دم کنید.

  • هنگام سرو، روغن یا کره روی آن بریزید.

  • ۹۸/۱۱/۰۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی