کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

مربای آلبالو یک مربای خوش طعم و ساده است که شما می‌توانید با استفاده از آن، صبحانه و دسرهای خود را لذیذتر کنید. درست کردن این مربا کار بسیار آسانی است و شما می‌توانید با اضافه کردن کمی شکر به آن، طعم ترش آلبالو را روی نان تست صبحانه و یا دسر میوه‌ای خود لذتبخش‌تر کنید.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم شکر
  • 1 کیلوگرم آلبالو

دستور العمل‌

  • در ابتدا آلبالوها را زیر شیر آب خوب بشویید. قبل از هر کاری باید هرگونه گرد و خاک و میکروب را از سطح آلبالوها پاک کنید تا وقتی هسته آن‌ها را جدا می‌کنید، گل و لای به داخل آلبالو وارد نشود.

  • بعد از اینکه ساقه آلبالوها را از آن‌ها جدا کردید، وقت آن می‌رسد که هسته آلبالوها را نیز جدا کنید. دانه دانه آلبالوها را داخل دستگاه هسته‌گیر قرار بدهید و هسته‌ها را جدا کنید.

  • آلبالوها  و شکر لایه لایه داخل یک قابلمه فلزی و عمیق بریزید. حالا قابلمه را برای 7 الی 8 ساعت درون یخچال قرار دهید تا آلبالوها آب بیاندازند. بعد از گذشت این زمان آلبالوها را از یخچال خارج کنید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا آرام به جوش بیایند.

  •  تا زمانی که شهد مربا قوام نیامده باید با دمای ملایم روی شعله بماند. بعد از اینکه مربا به غلظت دلخواه شما رسید، آن را از روی شعله بردارید و بعد از خنک شدن داخل شیشه بریزید.

  • ۹۸/۱۰/۳۰
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی