کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

زرشک پلو با مرغ یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی است. این غذا پر از طعم شگفت انگیز زعفران و زرشک است. مثل بسیاری از غذاهای ایرانی، روش‌های متفاوتی برای پخت زرشک پلو وجود دارد.

مواد لازم

  • 4 عدد ران مرغ
  • 4 پیمانه برنج
  • 1 عدد پیاز
  • 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • ½ فنجان زرشک
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • روغن
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

دستور العمل‌

  • در اولین مرحله طرز تهیه زرشک پلو، درون یک قابلمه کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس ران یا سینه مرغ را با این روغن کمی سرخ کنید.

  • بعد از سرخ کردن مرغ‌ها، پیاز را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و آن‌ها را به قابلمه اضافه کنید. کمی نمک و زردچوبه و فلفل نیز به مرغ اضافه کنید. بعد از این مرحله دو لیوان آب به مرغ اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند.

  • در این مرحله می‌توانید به آماده کردن و دم کردن برنج بپردازید.

  • بعد از اینکه مرغ‌ها به خوبی پخته شد، آن‌ها را از درون آب مرغ بیرون بیاورید و کناری بگذارید. 1 قاشق رب گوجه فرنگی را به آب مرغ اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد. سپس آب مرغ را از روی گاز بردارید.

  • درون یک ماهیتابه کوچک، کمی روغن بریزید، زرشک‌های شسته شده را به آن اضافه کنید و در آخر یک قاشق زعفران دم کرده را روی آن بریزید و بگذارید برای چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت بخورند.

  • بعد از دم کشیدن برنج، آب مرغ را در ظرف کوچکی بریزید. برنج را درون بشقاب مورد نظر بکشید و آن را با زرشک تزیین کنید و تکه‌های مرغ را کنار برنج قرار دهید.

  • ۹۸/۱۰/۲۹
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی