کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

 

کتلت یک غذای ایرانی است که از با گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفند و سیب زمینی و مخلوطی از ادویه‌جات و تخم مرغ درست می‌شود. کتلت جزو آن دسته از غذاهایی است که هرکس برای درست کردنش دستور پخت مخصوص به خودش را دارد.

مواد لازم

  • 250 گرم گوشت چرخ کرده
  • 2 عدد سیب زمینی متوسط
  • 1 عدد پیاز
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • 1 عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل و زردچوبه

دستور العمل‌

  • سیب زمینی را درون کاسه بزرگی رنده کنید.

  • پیاز را رنده کنید و قبل از اضافه کردن آن به سیب زمینی به خوبی آب آن را جدا کنید.

  • گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیب زمینی اضافه کنید.

  • تخم مرغ، آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را به این ترکیب اضافه کنید و با دست ورز بدهید تا یکدست شوند.

  • درون یک ماهیتابه روغن بریزید و بگذارید خوب گرم شود.

  • بعد از اینکه روغن به خوبی داغ شد. مقداری از مایه کتلت(kotlet) را بردارید و کف دست خود به آن شکل بدهید و آن را درون روغن قرار دهید تا سرخ شود. بعد از اینکه یک طرف کتلت به خوبی سرخ شد با کف‌گیر کتلت را برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

  • ۹۸/۱۰/۲۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی